Voorkom hoge kosten en besmetting gevaar.
9 oktober 2018

Strenge maatregelen na uitbraak vogelgriep! Voorkom besmetting!

 

Zodra er vogelgriep geconstateerd wordt volgen er strenge maatregelen.

Dan volgen er landelijke maatregelen om virusverspreiding te voorkomen waaronder de bezoekersregeling voor pluimveebedrijven die worden aangescherpt. Er geldt reeds een streng hygiëneprotocol voor buitenstaanders om stallen te betreden. Deze maatregelen worden dan uitgebreid tot buitenstaanders die het erf betreden.

 

Binnen verzekering, Arbowet en VCA moet men in alle gebouwen/ stallen voorzien zijn van goedgekeurde brandblussers die gecontroleerd worden door “buitenstaanders”. Om deze blussers jaarlijks te laten keuren is het noodzakelijk om deze buitenstaanders uw erf toe te laten, met als mogelijk gevolg BESMETTING!

Prymaxx heeft de oplossing: Aramide (kunststof/Kevlar) brandblussers.

Deze zijn 10 jaar onderhoudsvrij, hebben 10 jaar 100% garantie,

60% milieuvriendelijker en zijn 50% kostenbesparende.

U kunt deze blussers zelf jaarlijks keuren.

Verkrijgbaar: 6 kilo/ liter voor 350 m² en 9 kilo/ liter voor 450m²

Ze kunnen zelfs niet roesten.

 

Door de 10 minuten durende gratis E-Learning module op onze site te volgen kan een certificaat behaald worden zodat u zelf Prymaxx producten jaarlijks visueel kunt inspecteren.

Op deze manier bent u weer een stap dichterbij om een virusverspreiding tegen te gaan.

 

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de vogelgriep maar voor elke virusbesmetting zoals varkenspest, Q-koorts, mond en klauwzeer, blauwtong etc.

Dit nieuwe concept is reeds langere tijd op de markt en nog tamelijk onbekend daar de REOB bedrijven, die uw blussers nu controleren, hun businessmodel zien verdwijnen.

Wellicht is dit ook voor u de oplossing die naast de besparing besmetting kan voorkomen. Voor meer informatie kijk op Prymaxx.eu of klik op de bijgaande link: https://vimeo.com/183675846

 

Wilt u meer informatie bel dan 053-8881273 of stuur een mail naar info@prymaxx.eu,

Bestellen kunt u eenvoudig bij onze partners/ dealers of via Prymaxx.eu  https://zakelijk.prymaxx.eu/

German