Prymaxx & Professionals
13 december 2017
  • De Prymaxx Spray brandblusser word geproduceerd volgens de Europese wettelijke Aerosol norm (75/324/EEG).
  • De Producten voldoen aan de hoogste kwaliteit normen en zijn uiteraard gecertificeerd.

De spray brandblusser staat al jaren in hetveiligheidsboek.nl BHV. Steeds meer BHV-trainers demonstreren spray blussers tijdens de cursussen.

Helaas constateren wij dat er op BHV trainingen ook nog met sprayblussers van andere merken gedemonstreerd wordt . Deze zijn qua kwaliteit minder dan de Prymaxx spray brandblussers.

Prymaxx produceert haar eigen spray blussers. Voor particulieren de Universele sprayblusser die alles kan en tevens vorstvrij is en de Professionele Pro-Line serie uitsluitend voor bedrijfsmatig gebruik. Deze brandblussers  kenmerken zich door hun universele inzetbaarheid en snelle werking.

Onlangs hebben we de capaciteit van de Prymaxx spray brandblussers gedemonstreerd. Voor het resultaat en een interview verwijzen wij u graag naar onderstaande link:

http://www.installatie360.nl/brand/prymaxx-demonstreert-spray-brandblussers/

Onderstaande link laat zien welke capaciteit onze universele spray blusser heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=g4PkR3cWYF8

Onze universele spray brandblusser is door de KIWA/NCP gecertificeerd. (rijkstypekeur). De prestaties zijn conform de NEN EN3-7. De brandklassen zijn 5A, 21B, 5F en 2 liter bio-ethanol Gel en -15° vorstvrij.

De spray brandblussers hebben de meeste inhoud dus ook de langste blusduur ten opzichte van alle verkrijgbare sprayblussers. Tevens beschikt onze blusser als enige over Glow in the Dark.

Speciaal voor de BHV-trainers hebben we hervulbare spray brandblusser ontwikkeld. Deze kunt u na gebruik telkens weer vullen voor slechts € 0.25 per vulling.

Voor meer informatie zie onderstaand informatieblad.

 

PRYMAXX ZOEKT PROFESSIONALS WAARMEE WE SAMEN NEDERLAND VEILIGER KUNNEN MAKEN!

 

Flyer Oefenblusmiddelen-01

German