Hofleverancier Dekker Watersport
10 januari 2017

Dekker Watersport ontvangt predicaat Hofleverancier

Zaandam, 28 november 2016

dekker-1

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 25 november j.l. ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum van Dekker Watersport, ontvingen Marc en Sander Prins het Hofleverancier predicaat uit handen van Wethouder Dennis Straat van de Gemeente Zaanstad. Hierna werd het Koninklijk Wapenschild onthuld door hun moeder Leny Prins.

Medewerkers, familie, vrienden en relaties waren aanwezig bij de feestelijke bijeenkomst in de winkel van Dekker Watersport in Zaandam. In 150 jaar is Dekker Watersport uitgegroeid tot een van de grootste watersportzaken van Nederland. De toekenning van het predicaat vormt de bekroning op het 150-jarig bestaan van de watersportwinkel. In plaats van cadeau’s konden genodigden een donatie doen aan de Stichting Sailing Kids. Aan het eind van de avond werd een cheque van € 1730,00 overhandigd aan Sailing Kids.

Het predicaat Hofleverancier wordt bij hoge uitzondering verleend aan bedrijven van minimaal honderd jaar oud die een belangrijke plaats innemen in de regio. Op dit moment zijn circa 450 Nederlandse bedrijven gerechtigd tot het voeren van het predicaat Hofleverancier. In de Zaanstreek is Dekker Watersport het zevende bedrijf dat de titel mag voeren.

    dekker-2       dekker-4

Uiteraard zijn wij als Prymaxx Europe BV  reuze trots om Hofleverancier  Dekker Watersport  als klant in ons midden te mogen hebben. Uiteraard  trokken wij naar Zaandam om Marc en Sander Prins en hun voltallige bemanning van harte geluk te wensen. Het was fijn om te horen dat een topretailer als Dekker Watersport graag zaken doet met Prymaxx Europe vanwege de perfecte producten die wij hen kunnen bieden. Uiteraard werden er nog enkele mooie plaatjes geschoten van het trotse team met de blussers van Prymaxx.

dekker-5 dekker-6 dekker-7

 

German